Becutan и Vero Ве наградуваат!


Купувајте Becutan пелени во кутија и собирајте купони!   

  • За собрани 5 купони добијте подарок сет детска постелнина TAC.


Акцијата трае до 30.04.2019г.


* Купоните се добиваат на каса во сите маркети Vero.

* Подароците може да се подигнат од 10.02.2019 до 15.05.2019 година во сите маркети VERO со приложување на собраните купони и фискални сметки!

* Количините на подароците се ограничени и не може да се заменат со паричен или со каков било друг надомест!

* Сетовите постелнини содржат: креветски чаршаф, две навлаки за перници и навлака за јорган. Достапни се во пет дезени. Димензии:

  1.   Јорганска навлака 100 x 150cm
  2.   Долен чаршав 120 x 180cm
  3.   2 навлаки за перници 35 x 45cm
Email Facebook Google LinkedIn Tumblr