Becutan универзален крем 35ml, 75ml, 150mlПо повод јубилејот „40 години Becutan, воведени се нови милитражи и нови форми на пакувања од првиот производ во портфолиото на брендот добро препознатливиот за многу генерации, Becutan детски крем.

Разликата помеѓу старите амбалажи и новите е во дизајнот кој е универзален, како и во волуменот на тегличките кои се сега уште попрактични заради нивната плочеста форма.

Составот на кремот е непроменет.

Достапност

35ml, 75ml, 150ml

Email Facebook Google LinkedIn Tumblr

Поврзани производи