Becutan пудра за деца 100gr


Го апсорбира вишокот на влага и ја штити кожата од иритација.

Активните додатоци го смируваат црвенилото и воедно ја негуваат нежната детска кожа, особено на вратот и препоните.


Достапност

100gr

Email Facebook Google LinkedIn Tumblr

Поврзани производи