Becutan стапчиња за уши 60pcs


Becutan бебешките стапчиња за уши се изработени од 100% памук и имаат специјално дизајниран облик прилагоден на анатомијата на бебешките уши, заради што нудат особено олеснување при нивната употреба.


Достапност

60 pcs

Email Facebook Google LinkedIn Tumblr

Поврзани производи