Доколку стигна на оваа наша страница за изненадувања, побрзај!

Пиши ни на нашата Facebook страница во порака кој од нашите четири ликови ќе стигне до срцето на во центарот на лавиринтот. 

🎁НАЈБРЗИТЕ ТРОЈЦА ЌЕ ДОБИЈАТ СПЕЦИЈАЛНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ! 🎁