Со првиот допир го осознаваат светот. Го освојуваат додека среќно растат, со секоја прегратка, безгрижна игра, со секоја нивна насмевка која му дава смисла на животот!

Сите наши одлуки се водени од безусловната љубов и желба да им го пружиме најдоброто. Постоиме за нивниот свет да биде исполнет со љубов и нежност уште од првиот допир!

Создаваме со знаење и посветено развиваме производи кои се синоним за врвен квалитет, користејќи уникатни и исклучително благи формулации, бидејќи нежната бебешка кожа бара врвна нега, а на особено чувствителната кожа потребен ѝ е експерт на кој му верувате!

Во соработка со педијатри и со дерматолози ја развивме клинички тестираната колекција Becutan Sensitive, создадена да обезбеди нежност уште од првиот допир и за најчувствителната бебешка кожа!