Доколку стигна на оваа наша страница за изненадувања, ти честитаме! Сега си чекор поблиску до освојување на супер Becutan подарок!


Сè што треба да направиш е:

1. Да го прочиташ нашиот текст за тоа што сè ти е потребно во твојата ЛЕТНА ТОРБА

2. Да препознаеш каков тип кожа има вашето малечко (од понудените четири)

3. Да ни го пишеш одговорот во инбокс на нашата Facebook страница 

🎁

НАЈБРЗИОТ ОД ВАС ЌЕ ДОБИЕ СПЕЦИЈАЛНО ПОДГОТВЕНО BECTAN ПАКЕТЧЕ, СО ПРОИЗВОДИ КОИ ЌЕ СЕ НАЈДАТ ВО ВАШАТА ЛЕТНА ТОРБА