Becutan детски крем


Содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции кои обезбедуваат долготрајна заштита и интензивна нега на детската кожа по целото тело. Неговиот состав е потполно приспособен и на потребите на најчувствителната бебешка кожа. Лесно се апсорбира, а благодарение на својата единствена, блага формулација, може повеќекратно да се нанесува без притоа да доведе до презаситување.


  • Клинички тестиран;
  • препорачлив е и за нега на сува и чувствителна кожа кај сите возрасти;
  • има приспособена pH вредност;
  • не содржи парабени.

Достапност

50ml и100ml

Нови сплоснати форми: 35ml, 75ml и 150ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи