Becutan хидратантен крем 

Мека и нежна бебешка кожа во текот на целиот ден, блага формулација збогатена со комплекс на активни состојки и најпрепознатливиот мирис на детство е совршената комбинација на Becutan детскиoт хидратантен крем.

Следејќи ги секојдневните потреби на најмалите, развиена е нова формулација на дестски хидратантен крем кој ја зајакнува заштитната функција на кожата и ја одржува нејзината влажност. Новиот Becutan детски хидратантен крем има особено блага формулација, приспособена кон

потребите на чувствителната бебешка кожа и збогатена со богат комплекс од активни материи, како витамини А, Ц и Е, природни масла од маслинка, семки од грозје, соја, бадем и од сончоглед, а неговата лесна текстура овозможува брза апсорпција во кожата. Не содржи парабени.

  • Со природни масла од маслинка, семки од грозје, соја, бадем и сончоглед;
  • со витамини А, Е и Ц;
  • лесна текстура;
  • не содржи парабени;
  • не содржи алкохол;
  • не содржи боја;
  • дерматолошки тестиран;
  • има приспособена pH вредност.

Достапност

100-200ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи