Becutan масло за нега на детска кожа 


Becutan маслото е идеално за нега и заштита на бебешката кожа, но и за секојдневна масажа која е од големо значење за севкупниот развој на бебето. Допирот е единственото сетило кај бебињата потполно развиено уште од самото раѓање, тоа е првиот говор кој ќе може да го разбере Вашето бебе. Милувајте го, истовремено негувајќи го. Тоа ги штити и негува осетливите делови лесно

подложни на надразнување и црвенило, ги омекнува тврдите наслаги на главата кај новореденчињата и го овозможува нивното лесно отстранување. Becutan маслото ја штити кожата на бебето од исушување, одржувајќи ја мека и свиленкаста. Не содржи парабени.


Редовно масирајте го Вашето бебе:

  • тоа го опушта;
  • го зголемува имунитетот;
  • го поттикнува дигестивниот систем;
  • ја поттикнува ориентацијата и моториката;
  • масажата ве зближува!
  • Не содржи парабени;
  • погоден за секојдневна масажа која е важна за севкупниот развој на бебето.

Достапност

200ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи