Becutan пудра за деца 


Го апсорбира вишокот на влага и ја штити кожата од иритација.

Активните додатоци го смируваат црвенилото и воедно ја негуваат нежната детска кожа, особено на вратот и препоните.

Достапност

100-200grEmail Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи