Becutan гел за кожа со разладувачки ефект 


Неговото дејство е да ја разладува, хидратизира и омекнува кожата, давајќи и чувство на пријатна свежина и на ладењe. Содржи екосертифицирани екстракти од алое вера и од овес, кои помагаат во намалување на црвенилата и на иритациите на кожата предизвикани од пролонгираното изложување на сонце. Истовремено ја намалува и ја ублажува потребата од чешање, особено по убоди од инсекти.

  • Дерматолошки тестиран;
  • ја разладува, хидратизира и омекнува кожата;
  • содржи екосертифицирани екстракти од алое вера и од овес.

Достапност:

50ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи