Becutan тоалетна вода за деца


Becutan детската тоалетна вода е вистински избор за малите палавковци, кои сакаат да го ‘‘имитираат‘‘ однесувањето на мама и тато, но и за сите оние кои го сакаат мирисот на Becutan. Оваа тоалетна вода најавтентично ќе ве потсети на добропознатиот мирис на детството и безгрижното растење со омилените Becutan производи. Becutan тоалетната вода не содржи парабени и бои.

  • Претпознатлив мирис на Becutan;
  • не содржи парабени;
  • не содржи бои

Достапност:

50ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи