Becutan новогодишна кутија


Со нетрпение ги чекаме празниците и моментите на дарување!

Оваа година за вас и вашите најмили подготвивме нешто поинакво и посебно за ширење на празничната магија – новогодишна кутија Becutan!

*Новогодишната кутија Becutan содржи:

  • -шампон со овес 200мл;
  • -купка со овес 200мл;
  • -хидратантно млеко 200мл;
  • -хидратантен крем 100мл;
  • -бадемов крем 50мл;
  • -влажни марамчиња со камилица 20/1.

*Внатрешните ѕидови на кутијата кријат 4 забавни игри:

  • -боенка со Дедо Мраз;
  • -лавиринт;
  • -поврзи ги точките;
  • -новогодишна меморија.
Email Facebook LinkedIn Tumblr