Becutan течни сапуни со фраер и трендсетерка


Сега секој кул фраер и модерна трендсетерка ќе можат да имаат свој, сопствен течен сапун за миење раце. Новите течни сапуни на Becutan содржат внимателно одбрани површинско-активни состојки кои овозможуваат лесно отстранување на нечистотијата при секое миење на рацете.

Воедно, овој дерматолошки тестиран производ е збогатен и со глицерин, кој дополнително помага во одржувањето на природната хидратација на кожата, сето тоа придружено со препознатливиот мирис на Becutan!


•             Дерматолошки тестиран производ.

•             Во својот состав содржи глицерин.

•             Не содржи бои.

•             Не содржи алкохол.

•             Не содржи парабени.Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи