Becutan детски сапун со бадемово масло и екстракт од овес 


Детскиот сапун Becutan со бадемово масло и со екстракт од овес нежно ја чисти и истовремено ја негува кожата. Содржи внимателно избрана комбинација на состојки со природно потекло кои имаат хидратирачки својства, ја регулира влажноста на кожата и ги подобрува нејзиниот изглед и функција. Маслото од бадем кое е природен извор на витамини А, Е и D помага во одржување на нормалната влажноста на кожата, додека екстрактот од овес има изразено смирувачко дејство при што помага за заштита на кожата од појава на иритации. Темелно ја чисти и негува детската кожа. Не содржи парабени.

  • Дерматолошки тестиран;
  • Нежно ја чисти и негува кожата;
  • со масло од бадем кое е природен извор на витамини А, Е и D

Достапност

90gr

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи