Becutan детски сапун со екстракт од лаванда 


Детскиот сапун Becutan со екстракт од лаванда нежно ја чисти кожата и има блага формулација збогатена со природни состојки кои имаат хидратирачки својства, ја регулираат влажноста на кожата и ги подобруваат нејзиниот изглед и функција. Екстрактот од лаванда покрај својството да ја негува кожата има пријатен мирис и делува исклучително смирувачки. Темелно ја чисти и негува детската кожа не предизвикувајќи иритација на очите. Не содржи парабени.

  • Дерматолошки тестиран;
  • со екстракт од лаванда;
  • не содржи парабени.

Достапност

90gr

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи