Becutan детски сапун 90gBecutan детскиот сапун е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти и. Со редовна употреба на Becutan сапунот кожата станува нежна и мека.


  • Клинички тестиран;
  • За хигиена на детска кожа;
  • пријатно парфимиран.

Достапност

90gr

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи