Becutan детска паста за заби 


Becutan детската паста за заби со своите активни компоненти овозможува потполна хигиена и заштита на забите и усната празнина. Темелно и нежно ги отстранува наслагите од храна од детските запчиња. Благите абразиви се приспособени кон детската глеѓ. Ги штити забите од кариес. Има вкус на шумски јаготки

  • Штити од кариес
  • со вкус на шумски јаготки

Достапност

50ml

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи