Becutan масло за заштита од сонце SPF 30Маслото Becutan SPF 30 овозможува висока заштита на нежната детска кожа од штетното УВ зрачење, при секојдневното изложување на сонце особено во летниот период. Комплексната формулација на маслото се заснова на употреба на високо квалитетни УВ филтри кои ги апсорбираат сончевите УВА и УВБ зраци. Иновативната водоотпорна формулација со внимателно одбрани состојки овозможува брза и лесна апсорпција на маслото, давајќи ѝ на кожата кадифесто пријатно чувство при допир без појава на мрсен сјај на нејзината површина. Заедно со витаминот Е ова масло ќе овозможи висока заштита на детската кожа.

  • Dry touch формулација.
  • Содржи витамин Е.
  • Не содржи боја.
  • Не содржи минерални масла.
  • Не содржи алкохол.
  • Клинички тестиран. 


Достапност

150mlEmail Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи