Течен сапун за другарчињата на БибиСега секое другарче на Биби ќе може да има свој, сопствен течен сапун за миење рачиња. Течниот сапуни на Becutan содржат внимателно одбрани површинско-активни состојки кои овозможуваат лесно отстранување на нечистотијата при секое миење на рацете.

Воедно, овој дерматолошки тестиран производ е збогатен и со глицерин, кој дополнително помага во одржувањето на природната хидратација на кожата, сето тоа придружено со препознатливиот мирис на Becutan!


  • Дерматолошки тестиран производ.
  • Во својот состав содржи глицерин.
  • Не содржи бои.
  • Не содржи алкохол.
  • Не содржи парабени.

Email Facebook LinkedIn Tumblr