Becutan шампон и пенливо средство за капење 2 во 1 со масло од лавандаКомбинацијата на состојки што го сочинува овој производ овозможува двојно дејство за нега и хигиена на детската кожа и коса. Една од главните состојки е маслото од лаванда. Етеричното масло од лаванда содржи активни ароматични компоненти кои го прават ова масло од непроценлива вредност за одржување на здравјето, убавината и добрата состојба на организмот. Бенефитите од неговата употреба се далеку познати и со долгогодишна традиција.

Маслото од лаванда  длабински и нежно ја чисти и негува нежната детска коса правејќи ја мека, сјајна и лесна за расчешлување. Дополнително овој производ содржи регенератор кој го надополнува ова дејство. Карактеристичниот релаксирачки мирис на маслото го прави овој производ да биде особено погоден за вечерното капење и добар сон.  Исто така благопријатно делува и ја негува чувствителната детска кожа. Збогатен е и со Д-пантенол ,состојка која учествува во процесот на регулирање на влажноста на косата и кожата.

  • Не содржи парфем;
  • не содржи боја;
  • не содржи парабени;
  • производот е дерматолошки тестиран;
  • збогатен со Д-пантенол.

Достапност

200ml
Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи