Becutan влажни марамчиња со камилица

Becutan vlazni maramcinja so kamilica
Becutan vlazni maramcinja

Becutan влажните марамчиња содржат хидратантен лосион со екстракт од камилица кој ја штити кожата од појава на иритации, го смирува црвенилото и го оневозможува неговото понатамошно ширење. На површината на кожата оставаат тенок заштитен слој кој ја негува и ја одржува кожата чиста и здрава. Имаат неутрална pH вредност и не содржат алкохол. Becutan влажните марамчиња покрај намената за нега на кожата во деловите покриени со пелена, се препорачуваат и за чистење на лицето и рачињата на бебето.

  • Не содржат парабени;
  • не содржат алкохол;
  • со избалансирана pH вредност блиска до pH вредноста на детската кожа;
  • дерматолошки тестирани;
  • за нега при секое повивање;
  • за чистење на лицето и рачињата на бебето;
  • се препорачува и за секојдневна употреба кај возрасни со чувствителна кожа

Достапност

20/1, 26/1, 72/1, 2x64/1, 3x64/1, 4x72/1

Ново лимитирано пакување

50/1, 20/1

Email Facebook LinkedIn Tumblr