Becutan gift сетови со јубилејни ликовиBecutan светот на принцези и витези од неодамна е збогатен со нови гифт-сетови, кои го содржат сè она што е неопходно за секојдневна нега и заштита на детската кожа.

Во еден гифт-сет се содржани четири производи кои се наменети за:

Капење:

Шампон Becutan 200 мл.

Пенливо средство за капење Becutan 200 мл.

Хигиена и нега на кожата:

Детски крем Becutan 100 мл.

Влажни марамчиња со камилица 20/1.

Подарок детско брендирано пешкирче со ликот на витез или со ликот на принцеза.

Email Facebook LinkedIn Tumblr

Поврзани производи